2009-05-15 15:53:42• hírek • www.ma.hu

Könyvet írtak az életéről

Maya tizennégy esztendős volt, amikor először szerelmeskedett, kézzel verte az első kedvesét, a gyermeke apja pedig az agyára ment - írja Verebes István, aki nem másról, mint Hernádi Juditról készített könyvet.

Meghökkentő őszinteséggel ír Verebes István Mayáról, azaz Hernádi Juditról új könyvében.A műben fény derül az 53 éves színésznő zaklatott kamaszkorára, magánéleti küzdelmeire és szakmai állomásaira is. Hernádi Judit elárulta, ő Maya, bárki bármit is szól ehhez - mondta a Blikknek a színésznő.  A lapnak nem tagadta, olyan fiatalon - 14 évesen - vesztette el a szüzességét, hogy szinte be sem meri vallani. De az agyával és a szívével döntötte le akkor, hogy hirtelen megérett a szexre.

A könyben az áll: tizenhét évesen férjhez ment, majd elvált, sőt, kitiltották az ország összes középiskolájából azzal, hogy a fiúk a tanulásnál jobban érdekelték. A színésznő a Blikknek elmondta, szerint ez túlzás, őt inkább az élet érdekelte, a kettő nem ugyanaz. Ám az való igaz, hogy tanulni nem szeretett...

Verebes azt sem rejti véka alá, hogy Hernádi Judit többször megverte az első szerelmét. A sztár elárulta a Blikknek: ő a könyvben Géza, de nem ez az igazi neve. De igaz, voltak nagy verekedéseik. Szerinte azonban a fiú kiprovokálta az ilyen helyzeteket.

A népszerű színésznő sosem szeretett beszélni a magánéletéről. Most azonban mégsem zavarja, hogy megtudhatnak róla mindent, a könyv ugyanis Hernádi szerint más, mint az élet. Vállal minden részletet - árulta el a Blikknek és hozzátette, maga is nagy izgalommal olvasta a történetet. Pár részletről azért tudja, nem akkor és nem úgy történt pontosan, de Verebes Istvánnak szíve-joga őt úgy látni, ahogy akarja.

A tükör nem mindig hízelgő és vannak olyan részek is a kötetben, amelyeket többé nem akar újra elolvasni. Úgy gondolja, hogy Verebes szeretettel és kritikusan írt róla - adta hírül a Blikk.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: